söndag, april 05, 2009

En uuunderbar lördag...
Jobbade förmiddag med webbilder som jag levererade vid 12-snåret ute på Aspan.
Ett hus vid havet...ett hus med stor, skön, grön gräsmatta som går ända fram till strandkanten.
Ett hus vid havet med en lång & stor egen brygga...& två egna stränder.
Ett hus med många charmiga vrår, en vacker trapp...ett hus jag ska försöka komma med lite lösningar till.
Vi har varit ute HELA DAGEN...i endast kortärmat eller uppkavlat (tom han som fryser jämt ;)
Vi har lekt, vi har ätit gulaschsoppa & slappat i solen...vi har fixat bloggstatistik, pratat webbilder, fikat på suuupergoda kokosbollar med apelsin & choklad (okej, Niclas byter kokos mot lime & blåbär). Jag har fotograferat hela huset invändigt, försökt komma fram till vad som är prio 1 & 2 & så har det stylats lite storarum...& herr spindel modell större fick sätta livet till.
Sen har det skrattats en heeel del...& så var det modevisning på Astrids nya mössor!! Tja, det var visst bara den ena som kom med på bild :)
Fick ett härligt telefonsamtal av en sprudlande Emma "Rockmamman" Berg (som för övrigt satt med sin sambo ute i solen med kall cider på sköneftermiddagen). Hon ville bara berätta vissa saker hon hade fått höra på stan idag...som kanske skulle få mig & le.
Jag blev självklart superglad över det hon hade hört...men ÄNNU gladare när hon som hört detta på stan tar upp luren & vidarebefodrar det för att göra mig glad.
Det är verkligen fint när människor kan glädjas åt annat än sin egen lycka eller framgång, Emma...du har ett av världens största hjärtan, TACK!
Nu är det dags för bädden...tack även till "turtur-måsarna" för en underbar heldag i solen.
Vi missade ju att ta fler bilder på er, så det får bli denna när ni sitter & trycker tätt på räcket ;)

5 kommentarer:

 1. Tack själv :) Blåbär/lime-kakorna var supergoda och hade det inte varit för kok(o)sen så hade Ninnis också varit lysande ;)
  Jag blir glad att komma in i vardagsrummet och se tulpanerna lysa upp. Jag tog t.o.m. bort telefonhyllan och gömde B&O-luren bakom gardinen, bara för att du påpekade att den såg malplacerad ut. Man blir så hemmablind... Skönt att någon ser och säger ifrån :)
  Nu jäklar ska vi fixa till med enkla medel på de flesta ställena och lite mer medel på något annat.

  SvaraRadera
 2. Niclas...du gjorde helt rätt när du monterade ner telefonhyllan, den kände sig så ensam där ;) Det sprutar idéer på både Johansson Jr & Johansson Sr...fru Johansson har snarkat ett tag. Det kommer att bli toppen det här, jag ska få dig så glad så glad...imorgon ska Stellan kolla på pris för luckorna oxå. Nu ska det fejjas & fixas...sen är det inte bara tulpanerna som kommer att göra dig glad.
  Godnatt//HOUSESERVICE.

  SvaraRadera
 3. :)
  Jag letar snickare men det var inte lätt alltså...
  btw, jag ges inte nån möjlighet att bli notifierad när någon skriver svar på en bloggning som jag själv kommenterat :(
  Kan prenumerera via RSS (Atom) men då slutar det med att jag har miljoners med såna så det är ingen option

  Ha, hittade "Registrera"-funktionen. Märkligt namn bara, borde heta "Prenumerera på svar" eller liknande

  SvaraRadera
 4. Alltså vilka fina mössor och Ninnis smile ...garv...är underbart. När jag "hör" er prata om allt ni ska fixa o dona får jag ångest...fan vårt hem ser ut som sju svåra år men här hinner man liksom ingenting...men så får det vara, vi får vara glada ändå:-) Kramar.

  SvaraRadera
 5. Mitt ÄR som 7 svåra år (av förklarliga skäl) och därför vill jag göra nåt med det nu.

  SvaraRadera