lördag, april 04, 2009

Klockan är 01:30 & det är fredagsnatt...man skulle kunna tro att jag varit ute & rumlat på stan men så är inte fallet. Jag har faktiskt tillsammans med "ekonomichefen" i känsla&design suttit med bokföringen från hela 2008-2009 & fakturerat...det ni!!
EN FREDAGSKVÄLL!!
Det började dock med att mitt goa gudbarn Amanda & hennes kramigt goa storebror Johannes kom rusande & ropandes:
"-Ååååsaaaaa!!!" när jag hoppade ur bilen.
Det var bara & lassa upp det stora påskägget med en gång :)
Tänk va goa de fortfarande är som vill kramas så mkt med mig...de börjar ju dock bli sååå stora. Johannes är nu dessutom 168 cm & jag 173...han är bredaxlad & går på högstadiet.
Amanda kom från stallet & skulle sova över hos mormor i natt, Johannes satt med Ullis & mig & åt fredagsmysmat. Sen fick jag en kik i skolkatalogen...Topp 3 tjejerna på Snäckebacksskolan!!
Fatta att denna långa, Brad Pitt-liknande going har legat som en liten halvårsbebis i min säng på Hagagatan 5 här i Ronneby för nästan 14 år sedan!! Nu sitter vi & snackar tjejer & känslor...han springer dessutom över från grannpojkens för att kramas godnatt...suck vad tiden går & va´jag är glad för dessa goa 2!
Sen deras mor...min Ullis, det finns inte ord för hur mysigt vi två kan ha det ibland :) och hur ovärderlig hennes ekonomikunskap är (jo vi gick ekonomisk båda två, en var duktig & den andra blev "livskonstnär"...nämner inga namn) för mitt företagande. Vi har skrattat, stylat foton, fakturerat & bokfört...druckit vin & myst.
Tusen tack söta för hjälpen ikväll, love you!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar