tisdag, maj 26, 2009


I favoritburken från Landtlif har jag alltid något jag tycker om, just nu är det grannens rostade grekiska mandlar & förrförra veckan var den fylld med frystorkade jordgubbarna i yoghurt. I natt tänkte jag fylla den med små lyckliga saker från dagen. Stoppar i en lyckotanke för Marta som vill visa sin väninna bloggen för att hon älskar bilderna, en till för Eva Lottas fina kommentarer & en för Anna Boldén att jag kunde inspirera dig ;) och inbjudan till ditt unika hem (En 3ookvm stor gammal skola...tänk er en inredningsgalen som mig där & dessutom har hon djur & stor trädgård!!). Lägger i samtalet som nyss avslutades med Ninni...ett sms om färgval i nya huset som slutade med fnitter & lååångt samtal. En liten födelsedagstanke till Edvin, ett hjärta till kära "Rockmamman" & hennes två för sött sms...tack!! Lycka för grönskan & härliga dofter i Skatås, plus de två rådjuren som gjorde kvällspromenaden extra fin. Avslutar med ett lyckorus för mig själv. Lyckats göra totalmakeovern av all röra i sovrummet, skåpen, lådorna...vinter & sommargarderoben, och att jag hittade det viktiga kvittot. Det tog typ 10 timmar men oj sån skön känsla när det nästan är helt klart!

3 kommentarer:

 1. Oj, jag förstår preciiiis vad du menar!!
  Hoppas att du har det alldeles underbart, vännen, sitter och drömmer mig bort bland alla dina vackra bilder! Skaffar du dig ditt pensionat på Österlen (eller nån annanstans med för den delen) så kommer jag direkt och njuter i solen!
  Kram från Verkö

  SvaraRadera
 2. Bästa Verkötösen...det är så himla mysigt när de som läser bloggen ger sig till känna med en kommentar. Dina värmer alltid så gott & vi verkar förstå mkt ihop hi hi! Jag kommer faktiskt ner till Blekinge i helgen IGEN, fotojobb & konsert med Dea. Vet inte om jag hinner stanna men OM så lovar jag att höra av mig...hur ser era planer ut för helgen?
  Kram från ett blåsigt men varmt Göteborg

  SvaraRadera
 3. Vi har inte några större planer, eventuellt blir jag gräsänkling på söndag för Indien kallar visst... Trist mitt i trädgårdsarbetet men det är nog jag som lider minst om det blir av! ;)
  Du måste absolut höra av dig om du har en millisekund över, numera är ju jag bilburen igen och kan förflytta mig om det passar ditt tidschema bättre.
  Ha en fantastisk dag, den är full av nya möjligheter! :)

  PS: Jag vill ÅXÅ ha en Kitchen Aid... o jag kan inte ens bestämma vilken färg som e snyggast... ;)
  KRAM!

  SvaraRadera