tisdag, maj 26, 2009

Idag har jag gjort något som kändes i hjärtat...& det gjorde RIKTIGT ONT!!
Som nyföretagare fick jag ett trevligt brev från Tingstad Cash härom dagen (där man kan handla ALLT som företagare). Jag skulle få 20% på en vara om jag aktiverade ett konto där, behöver ny toner till skrivaren & de är ju snordyra så duktiga jag åkte dit för att spara lite pengar.
När jag ska få hjälp & hitta till tonern så RÅKAR mannen som hjälper mig gå vägen om där Kitchen Aid-maskinerna står! Ser då för ANDRA GÅNGEN på mindre än en vecka ett erbjudande & helt plötsligt känns tonern skittråkig. Naturligtvis gällde även de 20%!! Jag skulle alltså både få erbjudandet, 20% & kunna dra av momsen...VARFÖR ÄR MAN INTE GJORD AV PENGAR EN SÅNHÄR DAG!!? Jag försökte ringa pappa, få lite stöd till att "det är ett erbjudande man inte kan tacka nej till"...men INGET SVAR. Duktiga Åsa tog sin toner & gick till kassan istället för att bära med sig en vit eller ljusrosa...eller chokladbrun egen K-AID!!
ONT ONT ONT!!
(bild från butiken Kocken & Bagaren här i Kålltorp :)

9 kommentarer:

 1. Bara så du vet, jag jobbar i samma hus som Cash (sitter på andra våningen) och har 10% rabatt på allt i butiken...om det hjälper till en annan gång? Gast jag får ju inte dra av momsen då... men man kanske kan trixa?

  SvaraRadera
 2. Åhhh va gullig du är Åsa :)
  Vad synd att jag inte visste att det är där du befinner dig, det kommer bli fler gånger!! Hoppas vi ses snart, åker till Blekinge på jobb & konsert med Dea i helgen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nä det é ju inget man skryter om, att man sitter där ute i "tassemarkerna" o gömmer sig på dagarna! Men det é farligt att vi har lite rabatt i den butiken, det är ju där vi smyger runt på lunchrasten (finns ju ingen annanstans att ta vägen!).

  Ha en mysig helg, vi ses snart igen! Kram!

  SvaraRadera
 4. Åååååhhh... jaa jag vill också ha en K-Aid... en mintgrön som matchar Margrethe skålarna... eller en creme... men som sagt... huuuur ska man få råd med det. Bagaren & Kocken är faktiskt det billigaste stället, så det är därifrån jag får beställa en om jag ska ha ngn. Men Du.. om Du åker förbi cashen ngn mer gång... så kan Du väl ta en extra vá? hahahahaha <3

  SvaraRadera
 5. Jag har en ;)
  Kram K.

  SvaraRadera
 6. jag har också en.... en vit o fin:-)
  kramis M

  SvaraRadera
 7. Åhhhh...Tjarin har du oxå en!?? VILKEN FÄRG?? Kanske dum fråga...svart!?

  M: Jag tänkte jag kunde låna ditt hus i helgen, ska ner IGEN...& då kan jag ju baka så ni har fylld kak & bak-frys när ni kommer hem från Kreta ;)

  SvaraRadera
 8. Gyllun...jag ska tänka på dig nästa gång, appseluut...de!! Det var en mintgrön kvar!!

  SvaraRadera
 9. Men Åsa då ;) öppna ögonen... har haft den i flera år. Menar du att du missat en sån detalj i mitt kök.
  Dra åt handbromsen.... INTE SVART!!! Matt mörkgrå (fast jag får väl erkänna att den står på en svart bänk)... lite kul att inte ha en högblank som alla andra.
  Hoppas du får en bra helg i Blekinge.
  Kram, kram

  SvaraRadera