fredag, juli 24, 2009

Idag finns det fler R..åsa saker som måste hit.
Min underbara klasskompis/f.d arbetskompis på adidas Tulle som har Flickorna Lennartssons Blogg skriver så jäkla roligt om det vardagliga livet med sina 2 flickor Tyra & Greta, hunden Selma "The Queen/The Model Dog", maken Kasper & livet ute på Lilla Essingen. Har ni inte läst så gör ett besök!!
Ofta så har man ju inte tid till att blogga runt, och ibland är det just min brist av tid som gör mig lite irriterad & deppig. Då finns inget bättre än att läsa hennes blogg...för då får jag alltid ett gott skratt eller ett "åhhhh". Idag är pappa Kidde på bild, men den bild jag bara var tvungen att låna är ju Tyra & den R..åsa marängen från
Flickorna Helin & Voltaire på Djurgården.
För det första var bilden så härligt komponerad enligt mig, sen är det ju en R..åsa maräng med Turk..åsa strösselbitar på!! & det var ju Tulle som kom med det galna inlägget om "Turk..åsa" saker.
(Märks att man sitter mkt i telefonköer idag = många inlägg!).

4 kommentarer:

 1. Men gulle Åsa!! Vad fint du skriver. Jag blir ju varm i hjärtat. Kram.

  SvaraRadera
 2. & du...både jag och några av mina vänner läser & blir alltsom oftast jätteglada & varma i hjärtat när vi läser din blogg. Vi tom pratar om dig och dina roliga inlägg när vi hörs :)
  YOU ROCK in da bloggworld!

  SvaraRadera
 3. Nä men åh. Nu kan jag nog inte sova i natt. Kram.

  SvaraRadera
 4. Jag håller med! Flickorna Lennartsson make my day... Du skriver så roligt, Tulle. kram Mia H

  SvaraRadera