lördag, november 28, 2009

Lördag & Öppet Hus hos Ninni...
Snabbduschat, packat, fixat nya armband & tavlor till klockan två i natt.Vaknat & fått höra att jag missat världens grej, Malin...om du läser detta så ska du veta att det skär i mitt hjärta :) DU SKULLE JU RINGT MIG!! Jag hade MER ÄN GÄRNA gjort i ordning MIMOU´s del i vårt Öppna Hus idag för en Bayswaterväska. Hade mer än gärna varit med er & roddat igår kväll UTAN att få väskan oxå, det ska bli jättekul att se vad ni hittat på. Hörde av en energisk & lycklig Ninni att det blir kanonfint det du, hon & In My House-Josse gjort. Jag kan säga att kameran är laddad & jag med!!
Välkomna alla läsare i näreten, till Silpinge & Pagelsborgs Kiropraktorklinik för Öppet hus idag! Vi kommer att bjuda på varm dryck & mycket vackert från olika försäljningsutställare, samt att Ninni kommer demonstrera kiropraktins fantastiska värld med julerbjudande på presentkort. Stämning & julmys med brasor, hembakat & energi i mängder, ses där hoppas jag.

6 kommentarer:

 1. Där hade jag GÄRNA varit idag...
  Bilden är fantastisk!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Josse: Såååå mysigt, tack själv...du är så go & glad! Katten har lekt med mina plåthjärtan ikväll & jag har försökt sitta med prislistor. Klockan är snart två igen & jag måååste lägga mig. Kram

  SvaraRadera
 3. Milla
  Det kommer att komma fina bilder under morgondagen eller på måndag från vår makalöst mysiga dag i Silpinge. Det var kreativitet & rörelse hela tiden, kul kul.
  :D

  SvaraRadera
 4. var och kikade på pagelsborg igår men vågade inte gå fram,jag är en fegis men du hade gjort så fint och jag blir alltid shoppingsugen :) men såg inga armband i läder för det är jag verkligen sugen på!
  Kram

  SvaraRadera