måndag, november 02, 2009




Söndag inklusive allt del:2...
Gjorde en viltskavsgryta med papardellepasta till:
Ren & älg-skav
Vitlök
Svartpeppar
Rödvin
Oxfond
Arlas skogssvampspanna
Matlagningsgrädde
Trattkantareller
Färska lingon
Machésallad (el färsk spenat)
Parmesan

Steker viltskavet i lite olja & smör tillsammans med lite salt & svartpeppar, samt riven vitlök. Tillsätter sedan lite rödvin & oxbuljong, häller efter en stund på Skogssvampspannan & lite matlagningsgrädde. Bryner trattkantareller i smör med lite salt & svartpeppar. När de börjar torka till så tillsätter jag lite rödvin & låter det sakta dra. Häller sedan upp papardellepastan i en stor skål & varvar med lite machésallad för att få in lite grönt. Häller renskavsgrytan över allt, toppar med trattkantarellerna, de färska lingonen & parmesan. Vackert som tusan, men tyvärr blev det för mörkt för att fotografera & få fram alla färger. Sväng ihop det själva så får ni både se & smaka på något gott :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar