torsdag, september 23, 2010

Skrämmande status på facebook...
Idag har någon med en silverfärgad skåpbil försökt locka in en 11-årig flicka i bilen från skolan i min gamla hemstad. Det är mamman till en son som går i samma klass som flickan som skrev det i sitt status för att varna. Väldigt skrämmande & då jag vet att Ni är några fina som läser ifrån Ronneby så tala om för Era barnHoppas det inte händer igen & att någon såg registreringsnumret.

3 kommentarer:

  1. Det var fruktansvärt det som skedde. Hon var jätte duktig o agerade precis som hon skulle. Skolan agerade snabbt och proffisionellt. Vad är det för värld vi lever i? Tur att allt slutade väl ändå. Man blir skakig bara av att tänka på vad som hade kunnat hända. Likadan bil sågs utanför Saxemaraskolan 3 timmar efter detta inträffade.

    SvaraRadera
  2. Tyvärr saknade bilen registreringsskylt där bak. Men en stavgångare fanns i närheten, men hörde inte flickans skrik på hjälp, förmodligen pga mp3-spelare.

    SvaraRadera
  3. Låter så tråkigt med tanke på hur lätt vi hade det när vi växte upp, åtminstone kändes det så. Låter dock som flickan var jätteduktig & det var ju synd att inte stavgångaren hörde. Hoppas de åker dit!!!

    SvaraRadera