lördag, november 27, 2010






Fredagsinlägget fast på Lördag...
Här har ni lampkonstallationen i hallen,
som jag köpte från ett skyltfönster
& glaskulor från Granit i svarta sidenband.
Lamporna har svart "strykjärnssladd"
& ser ut som en ca:20cm stor glödlampa.
Me Like!
*

6 kommentarer:

  1. Så j-kla snyggt!!! (ursäkta ordet ;-)).

    Du; jag måste fråga dig en helt annan grej. Har din blogg blivit full någon gång? Hur har du isf löst det? (Min har slut på utrymme och även fast jag rensar både bland inlägg & i Picasa så händer inget. Har typ rensat 300 bilder och efter bara 10 nya så är det fullt igen...*suck*)

    SvaraRadera
  2. Hej min sötnöt,,,,
    jaaaaa duuuu, vi är nog svåra att få tag på,,,, fullt upp med allt möjligt.... kul med sladden, fast vi har mycket loppis sladd :)

    ha en ljuvlig advent,,,, vi har långöppet och mys i butiken...
    kraaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  3. Fikamonster: Tack lilla du, me like it toooo!
    Ang bloggen, om den blivit "full". Nej det har aldrig hänt mig & det låter ganska fasansfullt. Frågan är hur du gör när du lägger in dina bilder, vilken storlek (mängd kb/Mb) har du på dem?
    Jag gör ju om alla bilder till websize (=72kb) vilket är att rekomendera, både för att vem som helst inte ska kunna "sno" bilden och sen förstora upp den. Plus att det tar minimalt med plats, kanske är det detta som är problemet?
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Tusen tack för att du tog dig tid att hjälpa en kvinna i nöd =), tyvärr är hon fortfarande i nöd för jag har inte ens tänkt på att man borde ändra storlek (borde jag har förstått iofs) och nu när jag försökt sätta mig in i hur man smartast gör det så hittar jag det inte. Finns det en snabbkurs a la Åsa? (använder PS). Kram!

    SvaraRadera
  5. Såååå underbart snygga lampor, skulle passa perfekt över vår köksö. Men du hade alltså hittat dom i ett skyltfönster? Finns inte att köpa? Klart man kan ju göra dem själv... Kanske ett bra mellandagsprojekt! : )

    KRAM!

    SvaraRadera
  6. Baby Z: A,det är skyltmaterial från MANGO :) !! LOVE THEM!
    Sen har pappa hjälpt mig att koppla ihop dem, jag vill ju ha flera i en stor klunga men har fått ta glaskulor emellan sålänge. Det finns faktiskt liknande stora glödlampor ute i välsorterade elbutiker...blir sååå snyggt med en hel klunga. Hoppas jag kommer till Sthlm snart & får hälsa på Er. Kram

    SvaraRadera