torsdag, januari 03, 2013


Sambon blir "lite äldre" idag...
Han fick vakna till favoritlåten "Jag och min far" plus sprakande tomtebloss. Frukost med massa tända ljus och glädjande hockeyresultat i lokaltidningen. Några Lotto-rader plus Joker och ett kort där det bara beskrivs en överraskningskväll på Fredag. Han har ingen aning men det ska bli så kul, vet att han kommer gilla det. Han stack till jobbet lite innan åtta och jag drog på träningskläderna och gav mig ut i mörker och regnrusk. Lyssnade på nya ljudboken "Fallvatten" av Mikael Niemi och kom hem lite innan nio. Slängde in tvätt, vek ett tvättberg, sorterade ut flaskor och annat från nyår, strök, plockade ut diskmaskin och åt frukost. Nu har jag plockat undan, bäddat, fixat med datorn och ska dammsuga. Ska även göra en västerbottenpaj med vispad creme fraiche, löjrom, rödlök, krasse och sallad till ikväll. Olas och mina föräldrar kommer över på lite mat, kaffe och antagligen lite kortspel.
Gott Nytt År på Er!

1 kommentar:

  1. En bra artist börjar måla på en tom duk och håller därmed tills han kan dra en fullständig bild av hans känsla och tänkande, med de element som han tror definitivt skulle hjälpa honom att dela sin känsla med publiken på det mest effektiva sätt. En konstnärs avsikt är att bygga en stark emotionellt band mellan honom och hans publik.

    webbyrå i stockholm är en betydande del av design, är det inte en konst. En konstnär har friheten att uttrycka hur han tänker. Det kan vara en personlig tolkning och subjektiva reaktioner av honom. Å andra sidan, har en designer för att återspegla hur andra människor tänker. Det är målet, återspegling av hur hans mål folk och hans klient kommer att ta. Han är att uppfylla målet att bygga en webbplats.

    SvaraRadera