måndag, november 02, 2009





Söndag inklusive allt del:4 + lite R..åsa.
En mysig middag som även lille Melvin åt en stor portion av kröntes självklart med något sött.
Pecannötter, paranötter, cashewnötter, mandlar & hasselnötter som rostas i en panna med lite smör, mörkt muscavadosocker, lite vanligt socker & någon matsked vatten. Lägg upp det på smörpapper & låt stelna lite. Blanda ihop grekisk yoghurt med lemoncurd efter smak, skiva upp ett gott äpple i klyftor. Lägg klyftorna i ett fint glas, häll yoghurtcurden över äpplena, hacka nötkrokanten lite grovt & häll över. Toppa med granatäpplekärnor & lite citronzest...fräscht som bara den. Tina Nordström gjorde en variant på denna i förra måndagens Coockalong & då finns det receptet på recept.nu.
Micke & jag sörplade bodum-pressat kaffe i antika ljusR..åsa koppar med fat...inte ofta, men vad gott!

1 kommentar:

  1. Hittade hit via In my house! Vilken mysig blogg du har!! Älskar precis som du allt vad matlagning heter och fastnade för detta recept! Ska lagas till mina tjejkompisar nästa fredag- tjejmiddag!! Tack för inspirationen!

    Kram

    SvaraRadera